Woonmarke de Eik

Inschrijving geopend. Ga naar de projectsite en schrijf je digitaal in!
Haaksbergen - Haaksbergen
Actueel aanbod

€ 380.000,- tot € 595.000,-

Kenmerken

Woonoppervlak
139 - 162m2
Kaveloppervlak
240 - 596m2
Inhoud
524 - 617m3
Aantal slaapkamer(s)
3 - 4

Over dit project

Landelijk wonen in Haaksbergen

Droom jij van een comfortabele woning aan de rand van een dorp, met de gezelligheid van een woonwijk, en tegelijk de ruimte van het landelijke leven? In Woonmarke de Eik vind jij precies wat je zoekt.
Op een groene locatie aan de rand van het mooie Haaksbergen wordt Woonmarke de Eik gerealiseerd. Dit project bestaat uit vrijstaande woningen en twee-onder-één-kapwoningen die speels geplaatst zijn rond een openbaar erf. Samen vormen ze een intieme woonbuurt van 25 luxe woningen. Het project is omgeven door het groen, en gebouwd in een prachtige, landelijke stijl. Wat wil je nog meer?

Unieke locatie
De nieuwe woonbuurt ligt in het noordoosten van Haaksbergen, op de grens tussen de bebouwing en het weidse buitengebied. Hier geniet je van het beste van twee werelden: het Twentse coulisselandschap met haar uitgestrekte velden en bomenrijen, maar ook het gemak van het dorp met haar vele voorzieningen. Vanuit deze locatie kun je eindeloos wandelen of fietsen door de ongerepte natuurgebieden.

Kamer in het coulisselandschap
Woonmarke de Eik is gebaseerd op de vroegere boerenerven: verschillende woningen die losjes rond een gezamenlijke binnenplaats zijn geplaatst. Geen strakke gevellijnen, maar een intieme buurt met een groen en informeel karakter. In het midden bevinden zich twee wadi’s en een rondlopende weg. Het plan is omgeven door een kader van bestaande bomen, en vormt zo deel van het Twentse coulisselandschap. Tussen de bomen door kijk je ver het weidse buitengebied in.

25 woningen
In Woonmarke de Eik staan 25 woningen, elk op een ruime kavel en vormgegeven in een prachtige architectuur met een landelijke uitstraling. Er is keuze uit vrijstaande woningen, halfvrijstaande woningen en twee-onder-één-kapwoningen met een dwarskap of langskap. Variaties in kapvorm, gevelkleur en accenten geven elke woning een uniek karakter. Zorgvuldig gekozen materialen zoals baksteen en vergrijsd hout, versterken de landelijke uitstraling. De woningen zijn heerlijk ruim, duurzaam en omgeven door een riante tuin.

Meer informatie

Kenmerken

Project
Woonmarke de Eik
Koopwoningen
25 (waarvan 25 beschikbaar)
Prijs
€ 380.000,- tot € 595.000,-
Type woningen
2-onder-1-kap, Vrijstaand

Voorzieningen

Parkeren
Parkeerplaats eigen terrein
Tuin
Tuin
Eigendom
Volle eigendom
Verwarming
Lucht-Water Warmtepomp

Locatie

Stel je vraag

Contact

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Haaksbergen.

Aanmelden