Nieuwbouw - Ontdek het nieuwbouwaanbod

Woonmarke De Eik

Haaksbergen - Haaksbergen
Archief

€ 380.000,- tot € 599.000,-

Kenmerken

Woonoppervlak
139 - 162m2
Kaveloppervlak
240 - 596m2
Inhoud
524 - 617m3

Over dit project

De eerste inschrijving voor dit project is gesloten. Het is nog wel mogelijk je in te schrijven op de reservelijst.

Droom jij van een comfortabele woning aan de rand van het dorp, met de gezelligheid van een woonwijk en tegelijk de ruimte van het landelijke leven? In Woonmarke de Eik vind jij precies wat je zoekt.

Het project bestaat uit drie vrijstaande woningen, twee geschakelde en twintig twee-onder-één-kapwoningen die speels geplaatst zijn rond het gemoedelijke erf. Samen vormen ze een intieme woonbuurt van 25 luxe woningen.

Compleet met keuken én badkamer
Jouw nieuwe woning wordt zeer compleet opgeleverd inclusief keuken én badkamer. De keuken is voorzien van een geïntegreerde koelkast, vaatwasser, combimagnetron, wasemkap en inductiekookplaat. Alles volledig gasloos en van hoogwaardige kwaliteit. Voor de badkamer is een stelpost opgenomen waarmee de badkamer ingericht kan worden, mét bad! Zowel de keuken als de badkamer kun je aan passen aan jouw persoonlijke wensen. Wij zorgen er tevens voor dat jouw keuken klaar is voor gebruik wanneer jij dit wenst!

Alle woningen hebben een eigen identiteit. Variaties in kapvorm, gevelkleur, materiaalkeuze en fraaie accenten geven elke woning een uniek karakter. Momenteel zijn we hard bezig met de laatste puntjes op de i te zetten. We kunnen nog niet alles laten zien, maar toch willen we de beschikbare informatie met je delen. We tonen alvast de kavelkaart, impressies, ingekleurde plattegronden en een prijsindicatie. Je kunt je dus alvast vanaf nu al oriënteren op jouw toekomstige droomwoning en je favoriete bouwnummer(s) doorgeven.

Wonen in het groen
Woonmarke de Eik is gelegen op een prachtige plek aan de rand van Haaksbergen in de wijk Veldmaat. Hier geniet je van het beste van twee werelden: het Twentse coulisselandschap met haar uitgestrekte velden en bomenrijen, maar ook de gezelligheid van het dorp, dat een bruisend verenigingsleven kent. Haaksbergen is een gemoedelijk en tegelijkertijd levendig dorp met veel groen, waar het heerlijk wonen en recreëren is.

Voorzieningen
In Haaksbergen vind je rust, natuurschoon en een gezellige dorpssfeer, maar ook allerlei handige voorzieningen. Vanuit deze locatie kun je eindeloos wandelen of fietsen door de ongerepte natuurgebieden. Op slechts 6 minuten fietsen van jouw woning ben je in het gezellige centrum met allerhande voorzieningen.

Tussen dorp en veld
Woonmarke de Eik is gelegen aan de rand van het dorp, en vormt een geleidelijke overgang van de dorpse bebouwing naar het buitengebied. De woningen zijn ruim opgezet en losjes over het plan verdeeld, gericht op de collectieve, groene binnenruimte. De bestaande bomen rond het plangebied blijven behouden en maken van het terrein een kamer in het coulisselandschap, met mooie doorkijkjes naar de open velden.

Kamer in het coulisselandschap
Woonmarke de Eik is gebaseerd op de vroegere boerenerven: verschillende woningen die losjes rond een gezamenlijke binnenplaats zijn geplaatst. Geen strakke gevellijnen, maar een intieme buurt met een groen en informeel karakter. In het midden bevinden zich twee wadi’s en een rondlopende weg. Het plan is omgeven door een kader van bestaande bomen, en vormt zo deel van het Twentse coulisselandschap. Tussen de bomen door kijk je ver het weidse buitengebied in.

Natuurschoon
Haaksbergen is aan alle zijden omgeven door prachtig natuurschoon. Vanuit je woning loop je direct het buitengebied in. Met de fiets ben je zo in de schitterende bossen, zandverstuivingen en heidevelden die de omgeving rijk is, zoals het Grintenbos, het Buurserzand of het Haaksbergerveen. Het Rutbekerveld is een paradijs voor hengelsporters, maar je kunt hier ook heerlijk wandelen of picknicken. Dat kan overigens ook al aan de oevers van de vijver aan de Veldzichtweg, op slechts 150 meter van jouw woning.

Nieuw Wonen Twente is dé nieuwbouwmakelaar van Twente met een zeer actueel en compleet beeld van de huidige en toekomstige nieuwbouwprojecten (kavels en woningen) in de regio. Met behulp van je woonwensen kan Nieuw Wonen Twente je op de hoogte houden van, voor jou relevante, toekomstige nieuwbouwprojecten en deze projecten beter laten aansluiten op je vraag.

Nieuw Wonen Twente; Dé nieuwbouwmakelaar van Twente!

Meer informatie

Kenmerken

Project
Woonmarke De Eik
Start verkoop
Verkoop gestart
Woningen
0 van 25 beschikbaar
Prijs
€ 380.000,- tot € 599.000,-
Type woningen
2-onder-1-kap, Vrijstaand

Locatie

Stel je vraag

Contact

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Haaksbergen.

Aanmelden