Lourdeshof

Haaksbergen - Haaksbergen
Actueel aanbod

€ 450.000,- tot € 525.000,-

Kenmerken

Woonoppervlak
120 - 129m2
Kaveloppervlak
188 - 358m2
Inhoud
550 - 580m3

Over dit project

LOURDESHOF
Het mooie, hoogwaardig afgewerkte plan Lourdeshof bestaat uit 7 levensloopbestendige woningen, 1 vrijstaande en 6 geschakelde hofwoningen. De appartementen in de naastgelegen Lourdeskerk zullen in de latere -tweede- fase gebouwd worden. De 7 woningen zullen worden gebouwd in dezelfde stijl als de kerk en bieden een unieke kans om op een bijzondere locatie, gemoedelijk aan een hof, te wonen. Voor alle woningen geldt slapen en baden op de begane grond en alle woningen hebben een eigen oprit met carport. Verder bevindt de tweede slaapkamer zich op de verdieping en daar is optioneel ook ruimte voor eventueel een tweede badkamer.

De verkoop en bouw van het project gebeuren in twee fasen. In de eerste fase worden de woningen gebouwd en in de tweede fase worden de appartementen in de kerk gebouwd, ofwel tijdens de afbouwfase van de woningen of nadat de woningen zijn gerealiseerd.

Meer informatie

Kenmerken

Project
Lourdeshof
Start verkoop
Verkoop gestart
Woningen
0 van 7 beschikbaar
Prijs
€ 450.000,- tot € 525.000,-
Type woningen
Appartement, Eengezinswoning

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Haaksbergen.

Aanmelden