Terug naar Project

Noaberweerd kavels (Kemerij 19)

Op zoek naar een kavel om zelf een huis te (laten) bouwen? Als onderdeel van de Noaberweerd, fase 1, hebben wij kavel 10, een mooie vrije kavel met een kaveloppervlak van 509 m2 in de verkoop.

Het woord ‘vrij’ mag je in dit verband heel letterlijk opvatten, want in principe kan hier alles. De keuze is aan jezelf; de Noaberweerd geeft je letterlijk en figuurlijk de ruimte! Wil je een moderne woning, of misschien een woning in jaren 30-stijl? Dat kan, maar je moet bij het ontwerp wel rekening houden met de bouwregels van de gemeente. Deze zijn vastgelegd in het beeldkwaliteitsplan. We helpen je graag verder met de invulling van deze kavel.

Sint Isidorushoeve
De Hoeve, zoals het in de volksmond genoemd wordt, is een kerkdorp dat even buiten Haaksbergen aan weerszijden van de weg naar Goor ligt. Sinds de komst van de N18 is het dorp goed en snel bereikbaar. Het dorp is relatief jong. De Noaberweerd is een prachtige groene en wijdgerekte uitbreidingswijk ten noordoosten van de Goorsestraat. Het is niet alleen een wijk om in te wonen, het is een buurt om in te leven.

Noabers onder elkaar!
Het dorp kent net als de meeste kleinere dorpen een hecht sociaal leven. Het gemeenschapshuis 't Meuken en bijbehorende accommodaties vormen daarvan het beste bewijs. En zo is ook het jaarlijkse zomerfeest met Hemelvaart in de regio inmiddels echt een begrip geworden. Naast het gemeenschapshuis - met sporthal - kent De Hoeve een roomskatholieke kerk met sociaal centrum, roomskatholieke basisschool, voetbalaccommodatie, tennisaccommodatie en (open) manege.

Nieuw Wonen Twente is dé nieuwbouwmakelaar van Twente met een zeer actueel en compleet beeld van de huidige en toekomstige nieuwbouwprojecten (kavels en woningen) in de regio. Met behulp van je woonwensen kan Nieuw Wonen Twente je op de hoogte houden van, voor jou relevante, toekomstige nieuwbouwprojecten en deze projecten beter laten aansluiten op je vraag.

Nieuw Wonen Twente; Dé nieuwbouwmakelaar van Twente!

Kenmerken

Algemeen
Type Koopwoning
Eigendom n.v.t.
Prijs € 132.500,-
Kavel 509 m2
Woonoppervlakte 1 m2
Inhoud 1 m3
Voorzieningen
Parkeren
Buitenruimte
Overige
Voorzieningen binnen 1km

Bouwnummers

Bouwnummer Prijs Kaveloppervlak Woonoppervlak Slaapkamer(s) Inhoud Status
19 € 132.500,- 509 m2 - 0 Verkocht onder voorbehoud