Terug naar Project

Woonmarke De Eik - Type A vrijstaand (langskap)

Er worden vijf royale vrijstaande woningen gebouwd, waarvan er twee met elkaar geschakeld zijn via de berging. De woning is er in 2 verschillende types: met een erker aan de voorzijde of met een erker aan de zijkant en een grote dakkapel aan de voorzijde van de woning. Ook fijn; de woning is standaard voorzien van zonnepanelen. Je hebt een berging én ruimte om te parkeren op eigen terrein.

Volop fraaie details
De vrijstaande woningen hebben een bijzondere architectuur met ieder zijn eigen details. Er is variatie in het metselwerk, houtwerk en de kleur van de woningen. De erkers en dakkapellen geven de woning karakter en zorgen voor extra leefruimte binnen. Door de grote ramen heb je bovendien lekker veel licht in huis.

Lekker veel ruimte
De woning is inwendig maar liefst 6 m breed, dus dat betekent veel leefruimte. Je betreedt de woning via de zijkant, de keuken is aan de straatkant en de woonkamer ligt aan de tuinzijde. Op de 1e verdieping heb je 3 slaapkamers waarvan 1 met ruimte voor een walk-in closet. Door mansardekap heb je maximale ruimte op de 1e verdieping. De badkamer biedt plek genoeg voor een ligbad, douche, wastafel en toilet. Op de 2e verdieping is plek voor nog eens 2 extra kamers.

Interesse? Schrijf je dan nu vrijblijvend in als geïnteresseerde en we houden je op de hoogte per nieuwsbrief!

Kenmerken

Algemeen
Type Koopwoning
Eigendom n.v.t.
Prijs € 505.000,- tot € 595.000,-
Kavel 331 m2 tot 596 m2
Woonoppervlakte 158 m2 tot 162 m2
Inhoud 617 m3 tot 609 m3
Voorzieningen
Parkeren
Buitenruimte
Overige
Voorzieningen binnen 1km