Terug naar Project

Woonmarke De Eik - type B 2/1 kap (dwarskap)

Vier ruime, halfvrijstaande woningen met een extra slaapkamer op de 2e verdieping, een aangebouwde houten berging én ruimte om te parkeren op eigen terrein. De woning oogt als een geschakelde vrijstaande woning en is stoer en robuust maar toch vriendelijk door het materiaalgebruik en de fraaie details die knipogen naar het landelijk wonen. Kijk maar eens naar de fraaie dakoverstekken en de houten gevelbekleding.

Opvallend uiterlijk
De woningen met een dwarskap hebben een opvallend uiterlijk binnen het plan. De woningen lijken twee vrijstaande woningen welke tegen elkaar aangeschoven zijn. Door de bijzondere entree krijgt de woning allure. De houten topgevel heeft bij deze woningen een verbijzondering. Tussen de vlakke houten delen worden een extra profilering aangebracht, waardoor er nog meer diepte in de gevel ontstaat en nog meer levendigheid.

Extra slaapkamer op de 2e verdieping
De woning is inwendig 5,4 m breed, dus dat betekent veel leefruimte. Je betreedt de woning via de zijkant, de keuken is aan de straatkant en de woonkamer ligt aan de tuinzijde. Op de 1e verdieping heb je 3 slaapkamers waarvan één met ruimte voor een walk-in closet. Ook op de 2e verdieping zit een royale slaapkamer met een dakkapel aan de zijkant van de woning en is ook de techniek in een separate ruimte geplaatst. De badkamer biedt plek genoeg voor een ligbad, douche, wastafel en toilet.

Interesse? Schrijf je dan nu vrijblijvend in als geïnteresseerde en we houden je op de hoogte per nieuwsbrief!

Kenmerken

Algemeen
Type Koopwoning
Eigendom n.v.t.
Prijs € 397.500,- tot € 442.500,-
Kavel 296 m2 tot 432 m2
Woonoppervlakte 150 m2
Inhoud 560 m3
Voorzieningen
Parkeren
Buitenruimte
Overige
Voorzieningen binnen 1km